Valeriu Pașa

Valeriu Pașa

Are o experiență de 5 ani în consultanță politică și de comunicare publică, management politic și campanii electorale. Combaterea manipulării opiniei publice, drepturile poltiice ale cetățenilor și securitatea informațională sunt subiectele de cercetare în cadrul proiectelor A.O. Comunitatea ”WatchDog.MD” pe care le studiază Valeriu Pașa.

Click aici pentru CV-ul complet

Sergiu Tofilat

Sergiu Tofilat

Sergiu Tofilat este analist în domeniul energetic şi financiar-bancar, realizator al emisiunii WatchDog la TV8. A absolvit în 2006 ASEM Chişinău, facultatea Finanţe (Bănci şi burse de valori) şi are o experienţă de 5 ani în domeniul creditării corporative.

Click aici pentru CV-ul complet

Ion Potlog

Ion Potlog

Ion Potlog, expert investitional în infrastructură, Doctorand în Finanțe. Din 2011 – membru al echipei internaționale de specialiști PPP ai UNECE (UNECE PPP ToS) și membru al UNECE Roster of PPP Experts – Economic Cooperation and Integration.  Expert în managementul proiectelor și modelare financiară a proiectelor investiționale.

Click aici pentru CV-ul complet

Victor Chironda

Victor Chironda

“Victor Chironda, activist civic, expert în planificare și dezvoltare urbană. Master în Științe Politice.  Din 2014 activează în mișcarea civică urbană din Chișinău, specializat pe monitorizarea și analiza politicilor publice realizate de administrația municipală. Co-fondator al Rețelei Civice Urbane – organizație umbrelă a activiștilor civici din Chișinău. Începând cu septembrie 2016 realizează un Master în Studii Urbane în Bruxelles-Viena-Copenhaga-Madrid (4Cities – Euromaster in Urban Studies), unde studiază modele și bune practici de urbanism și dezvoltare urbană.”

Click aici pentru CV-ul complet

Share This